Tryk på et felt

Det kan være svært at finde rundt i Bibelen, så her er en lille hjælper. Den har også gode facts og der står gode forslag til Bibellæsninger.

Download her: Bibelvejviser i pdf

Her er hvordan den printes ud

Når du åbner filen, vil det meste stå på hovedet, men det har ingen betydning når du udskriver folderen. I forbindelse med udskrivning skal du være opmærksom på, at “Sideskalering” i printervinduet bliver sat til “Ingen”, ellers vil printeren lave margenerne større end nødvendigt.

Hvis det er muligt at indstille printerens udskrivning af grafik, bør den sættes til det bedst mulige af hensyn til illustrationerne. Det gøres under “Egenskaber” i printervinduet. Ved udskrivning/kopiering på begge sider af arket, skal du også være opmærksom på at siderne vender rigtigt i forhold til hinanden. Teksten, hvor der står “Bibelvejviser” med stort, skal vende samme vej som teksten på bagsiden med Oversigt over Det Gamle Testamente.

Det kan være en god ide at udskrive eller kopiere på 120 g papir, da det giver folderen større slidstyrke.

Foldning

Når det gælder foldning, så skal arket først foldes én gang på tværs, sådan at siden, hvor der står “Bibelvejviser”, vender udad. Dernæst foldes to gange. Først foldes spalten med overskrifterne “Penge” og “Sex & samliv”, så papiret når de to små streger mellem spalterne “Hvem er Jesus?” og “På mørke dage”/”Guds ord”, og til sidst foldes spalten “Hvem er Jesus”, så den dækker spalten “Hvad kan jeg læse når …”.

Derved fremtræder folderen med en forside, hvor der står “Bibelvejviser” med stor skrift, og en bagside hvor “Bibelvejviser” står med lidt mindre skrift.

Du kan høre andagter, prædikener, Bibelundervisning og meget meget mere her på Norea Radio

Tryk på billedet for at komme til deres side.

Norea radio

 

 

 

 

Det er Norea Radio Danmark som står bag.

Taget fra deres egen side:

Velkommen til El Camino. El Camino er et tilbud til dig, der ønsker en online vej til daglig stilhed, fordybelse og tid med Gud. Hver dag præsenterer vi en ny bibelvandring med en bibeltekst og forskellige veje ind i teksten. Disse veje bugter sig fra bønner til refleksion og kristen meditation.

El Camino er spansk og betyder vejen. Samtidig er det navnet på Nordspaniens kendte pilgrimsrute til Santiago de Compostela. Du kan derfor forstå og bruge El Camino som en rejsehåndbog på en daglig, online pilgrimsvandring sammen med Ham, der selv er Vejen, Sandheden og Livet. Målet er at vandre med Gud frem mod Hans mål.

Tryk på billedet for at komme til el-camino.dk eller Bibellæser-Ringen.

El-camino

 

 

 

bibellaeseringen

El-camino.dk bliver drevet af Bibellæser-Ringen. Rigtig god vandring!