Velkommen til ny missionær i Region Øst

Fra rejseleder til missionsguide.  
Da Lennart Grønkjær-Davidsen i februar flyttede til Slagelse sammen med sin kone Anne Mette, var det for dem begge en stor forandring og starten på noget helt nyt. Med rødder i Holstebro-området og uddannelse i Esbjerg var Vestsjælland ukendt land. Anne Mette havde fået ansættelse som jordemoder i Næstved, og Lennart var som nyuddannet administrations bachelor på udkig efter arbejde.

Læs i Indre Missions Tidende her.

Under et besøg hos nogle af deres nye venner i Slagelse, faldt Lennart over et stillings opslag i IMT, og 1. juni begynder han som missionær i Region Øst.

“Det var åbenbart Guds plan, at vi skulle lande her,” fortæller Lennart, der ikke, som sin kone, er opvokset i et kristent hjem. Han mødte kristendommen på adventisternes Vejlefjordskolen og blev først omvendt som 17-årig. Da han vendte tilbage til hjemegnen, mødte han Anne Mette, og de blev begge en del af IMU i Holstebro.

“Mødet med Indre Mission var på mange måder et kulturchok, men jeg følte mig godt modtaget og blev glad for fællesskabet og forkyndelsen,” fortæller Lennart, som samtidig arbejdede som rejseleder for Riis Rejser.

“Min opgave på Sjælland bliver at inspirere folk til at engagere sig i missionen. Der er mange muligheder og ressourcer her på Vestsjælland, og min erfaring som rejseleder og min uddannelse har lært mig at møde mennesker og holde fast i målet,” forklarer Lennart.

Regionsleder Kurt Kristensen understreger især Lennarts iver for at være i mission og peger på familiearbejdet, som et særligt fokusområde i hans tjeneste. “Der skal findes nye veje og bygges nye aktiviteter op, og det er Lennart den helt rigtige til,” fortæller Kurt.

Lennart er 28 år og begynder sin tjeneste 1. juni. Som en del af sin forberedelse tager han i efteråret på 8 ugers kursus på bibelskolen i Børkop.